Mercedes svart

Chrome delete

Fra 2.500,-

Hva er chrome delete? 

Chrome detaljer eller «chrome delete» er å legge folie over alle krom detaljer på bilen for å skape en litt mer subtil men unik helhet i bilens utseende. Disse detaljene er som oftest listene rundt vinduer, speil, lister langs kanalen, front og bakfanger.

Tips hvis du vurderer chrome delete

  • Estetisk appell: Tenk nøye gjennom hvordan chrome delete vil påvirke bilens generelle utseende. Noen farger og design kan dra nytte mer av denne prosessen enn andre. For eksempel kan mørkere biler oppnå en mer sømløs og elegant estetikk.
  • Personlig stil: Vurder din egen stil og hva du ønsker å oppnå med bilens utseende. Chrome delete tilbyr en unik mulighet til å tilpasse bilen mer personlig.
  • Rådgivning: Ikke vær redd for å be om råd fra oss. Vi har bred erfaring og kan gi innspill om hva som vil se best ut for akkurat din bil.

Chrome delete pris

Hos oss starter prisen på chrome delete fra 2500 kroner. Dette inkluderer forberedelse av overflaten, presis tilpasning og påføring av høykvalitets vinylfolie for å sikre en elegant utseende på bilen din. Vår erfaring og oppmerksomhet på detaljer garanterer et profesjonelt resultat som ikke bare forbedrer bilens estetikk, men også beskytter de originale kromdelene mot slitasje og korrosjon.

Del innlegget:

Innholdsfortegnelse

Kontaktskjema