Gradient foliering bil

Helfoliering

Fra 24.990,-

Hva er foliering?

Bilfolie også ofte omtalt som «wrap», «vinyl» eller «bildekor» er en spesiell type klebrig folie som festes utenpå kjøretøyets originale lakk. Folien kan senere fjernes 100% uten å etterlate seg merker eller skader på lakken. Du kan foliere både deler eller hele bilen i samme farge, forskjellige farger og mønstre, i matt eller gloss stil og til og med fjerne chrome detaljer.

Vanligste finishen er Gloss, Satin og Matt. Våre leverandører tilbyr mange, mange forskjellige teksturalternativer, så hvis du vil ha en spesifikk Avery Dennison- eller 3M vinylfarge, er det sannsynlig at vi kan hjelpe deg med det. Og hvis ikke, har vi muligheten til å tilpasse glansen, eller nivået på satin, matt, metallisk eller glitter-strukturert laminering for deg.

Deretter bør du vurdere dekning. De fleste fargebytteomslag dekker den lakkerte overflaten som er synlig utenfra. Dørkarmer, innvendige lakkerte deler rundt bagasjerom og andre små innvendige områder som er lakkert, vil forbli i originalfargen. Husk at foliering av disse områdene krever at deler av kjøretøyet ditt blir demontert, noe som krever at personalet vårt bruker en del mer tid, noe som igjen betyr høyere kostnader for deg. Vil du fortsatt ha dette? Vi anbefaler alltid å holde det enkelt. I stedet for å øke budsjettet for disse områdene, kan du legge til keramisk forsegling for folie, oppgradere vinduene med den nyeste filmen vår som reduserer IR-strålene med 86%, eller andre oppgraderinger som virkelig vil gi verdi for deg.

Del innlegget:

Innholdsfortegnelse

Kontaktskjema