Foliering av former SUV

Solfilm

Fra 3.500,-

Hva er solfilm?

Solfilm er en klebrig film som kan legges på bilvinduet. Den finnes i forskjellige toningsgrader og gir bilen din ett tøft utseende. Solfilm vil i hovedsak skjerme mot innsyn og beskytte mot UV stråling, men det finnes også mange andre fordeler. Hos oss kan du kan velge mellom å legge solfilm fra B-stolpe, A-stolpe eller enkelte utvalgte ruter. Vi skreddersyr våre tilbud til deg!

Hva er soting ? 

Strålene fra solen førerofte til at interiøret i bilen blir stekende hett. Ved å montere vindusfilmmed høy ytelse, kan du redusere overflatetemperaturen på interiøret med så mye som 16°C. Med vindusfilm blir kjøringen også mer komfortabel, du minsker belastningen på air conditioning-systemet og sparer drivstoff. Soting av bilruter bidrar også til tøffere utseende.Solfilm med UV-beskyttelseUltrafiolette (UV) stråler kan forårsake skade på på huden din og ikke minst på interiøret i bilen. Solfilmdanner en beskyttende barriere som blokkerer opp til 99,9% av UV-strålene. Dermed holder bilens interiør seg lenger og beskytterdeg ogdine passasjerer for uønsket UV-eksponering.


Er du håndverker, eller en privat personsom ofte har kostbart verktøyliggende i bilen? Da kan fargetonet vindusfilm være noe for deg. Ikke bare hindrer filmen innsyn, men den forsinker også prosessen dersom noen prøver å slå inn ruten. Verdt å tenke på.

Del innlegget:

Innholdsfortegnelse

Kontaktskjema